Wednesday, June 30, 2010

Thursday, June 17, 2010

Lasă-ți amprenta la Branding Romania 2010!


Clubul Liderii Mileniului Trei în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea organizează în perioada 26 august – 01 septembrie 2010 la Băile Olănești, școala de vară Branding Romania 2010 – YES, WE CAN!, în vederea promovării cetățeniei active a tinerilor și a educației non-formale.

Aflată la a treia ediție, școala de vară Branding Romania 2010 se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani, iar temele abordate sunt autodezvoltarea si atitudinea civica, elemente esentiale in dezvoltarea unor actori sociali responsabili.
Atelierele de lucru le vor oferi celor 42 de participanti cadrul necesar invatarii si punerii in aplicare a conceptelor de voluntariat si responsabilitate sociala prin subiecte precum creativitatea ca element-resursa, branding personal, argumentare si public speaking. Unul dintre rezultatele scolii va fi editarea unei brosuri continand idei de proiecte comunitare ce pot fi realizate de grupuri informale de tineri si organizatii non-guvernamentale. Brosura va fi distribuita ulterior autoritatilor din orasele de provenienta ale participantilor, acestia putand concura in luna octombrie si pentru o bursa de start-up in cadrul intâlnirii de follow-up.

Clubul Liderii Mileniului Trei este o asociatie neguvernamentala, non-profit si apolitica avand ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Misiunea acestei „Scoli de joburi si networking, valori si caractere” este de a contura în Romania o generatie de lideri capabila sa declanseze si sa isi asume schimbarea prin promovarea relatiilor de tip adult-adult.

Deadline aplicatii: 18 iulie
Taxa de participare: 300 Ron (sunt acoperite costurile de cazare, masa, training; nu este inclus transportul)
* CLUB LMT pune la dispozitie 5 burse integrale pentru tinerii cu posibilitati financiare reduse.

Friday, June 4, 2010

Back home

Sunt anesteziată. O mare parte din mine nu realizează că e din nou acasă - noroc cu cei din jur care nu încetează să mă întrebe cum mi se pare revenirea. Și răspunsul meu este cât se poate de ciudat - mă simt captivă în două locuri concomitent... acolo și aici. Nu am fost niciodată plecată de acasă, eram în contact permanent cu știrile, schimbările și oamenii de aici. Și nu am părăsit nicicând meleagurile franțuzești pentru că mi-am descoperit noi laturi și o capacitate de a mă adapta de care nu eram conștientă. Sunt una și aceeași, niciodată la fel.