Thursday, July 22, 2010

Chef de citit

"Viața politică a trupurilor moarte" - Katherine Verdery via Cristian Preda
Și apropo, recomand articolul lui Tismăneanu.

Sunday, July 18, 2010

Despre bucuriile vieții

O după-amiză cu prietenii, o cafea neașteptată, o înghețată demult uitată, Kinder Surprise, o carte pe care vroiai de ceva timp să o citești, primul fel de mâncare reușit, un mesaj, o aplicație, mersul pe jos, un carusel, desene animate, zâmbetul celor dragi, mieunatul pisicii, mirosul mării...
Pe voi ce vă bucură?

Thursday, July 15, 2010

Stagiu de practica la comunicatorii.ro

Studentii din anul II sau III si masteranzii de la facultatile de comunicare si/ relatii publice din Bucuresti au din nou ocazia sa se inscrie in cadrul programului „Comunicatori pentru Societatea Civila” pentru a realiza stagiul de practica intr-un ONG sau in cadrul unei institutii culturale. Pentru a se inscrie studentii trebuie sa completeze formularul care poate fi accesat de pe blogul www.comunicatorii.ro.


Acestia pot opta pentru a face stagiul de practica in urmatoarele institutii culturale: Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", Muzeul National al Taranului Roman, Muzeul National "George Enescu", Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu, Muzeul de Arta „Vasile Grigore - pictor si colectionar”, Teatrul National Bucuresti, Opera Nationala Bucuresti, Filarmonica "George Enescu" - Ateneul Roman, Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”.


Sau in cadrul organizatiilor non-profit, neguvernamentale: Fundatia Calea Victoriei, Asociatia Charity Gift, ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila, Asociatia Chance for Life, Asociatia Alternativa 2003, Societatea Cultural Artistica de Tineret CONCRET, Asociatia „Bucurestiul meu drag” si Fundatia "Ileana Mustatza".

Comunicatori pentru Societatea Civila este cel mai nou program initiat sub umbrela Galei Societatii Civile, fiind desfasurat in parteneriat cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National, fiind sustinut de BlogWay. Programul raspunde concret nevoii de promovare a sectorului non-profit si a institutiilor culturale. Prin intermediul acestuia o serie de studenti din cadrul facultatilor de comunicare sunt formati pentru a suplini lipsa personalului specializat in relatii publice din organizatiile non-profit si pentru a oferi suport personalului specializat din cadrul institutiilor culturale.

Mai multe detalii gasiti accesand blogul programului – http://www.comunicatorii.ro/