Monday, June 22, 2009

Times change

Stiu, nu pot primi vreun Nobel pentru o asemenea afirmatie. E totusi un pic ciudat cand vezi ca schimbarile astea au loc o data cu tine, cu existenta ta.
Cine si-ar fi inchipuit, spre exemplu, ca un afro-american sa conduca SUA? Cum poate Romania sa fie condusa de un guvern cu ideologii opuse, cel putin pe hartie? Cine s-ar fi gandit sa avem celulare, acces non-stop la Internet, home banking si cate si mai cate...
Ei bine, ceea ce m-a socat zilele astea a fost cat de emancipati sunt copiii. Verisorii mei au intre 5 si 7 ani. Ma uimesc, ma fac sa zambesc...dar am impresia ca stiu prea multe pentru varsta lor. Cam uita de copilarie si adopta un limbaj matur, cam prea pompos.

Habar nu am cum e mai bine, dar stiu sigur ca robele la sfarsitul clasei a XII-a impresioneaza mai mult decat cele de la finalul scolii primare...

2 comments:

N.A.RedHead said...

Mai bine ... prefer astfel de copii seriosi , decat unii care sa faca numai tampenii :).
Oricum asa va fi de acum incolo, pentru ca exista prea multa informatie si nu o poti opri.

Anonymous said...

Hmm... uite, te invit sa citesti articolul pe care l-am scris ieri aici: http://wordsofabrokenmirror.com/2009/06/24/communication-relationships-and-a-look-back-to-the-basics/ - asta ca tot veni vorba de schimbare si de copii :-)