Saturday, December 1, 2007

Cel mai inalt brad din Europa si isteria nationala

De ce in Romania orice lucru inceput bine se termina prost? Spre exemplu aprinderea bradului Millenium din Piata Unirii. Artificii, brad frumos, spectacol bine gandit. Numai k romanul tot roman este, mai ales de ziua lui.
De la Romana si pana la Unirii se mergea "bara la bara" sau mai bine zis "cot la cot". Spectacolul a inceput, conform bunului obicei national, cu 10 minute mai tarziu (hey, e de apreciat k nu au intarziat si mai mult!!! :) ) si isteria a cuprins multimea. Lesinuri, manele pe mobil, tigari aruncate in par, imbulzeala. Cred k nimeni n-a mai observat stralucirea bradului ...cu atat mai putin sa fie cuprinsi de magia sarbatorilor. Multimea a fost invaluita doar de strigate, fum si iz de alcool.

La multi ani, Romania!!!

1 comment:

Liviu Zizuzu said...

imbulzeala? era un fel de mare. chiar imi pusesem la un moment dat intrebarea daca nu pot innota printre oameni. nu stiu dak stii cum e sa faci jumate de ora de la baza scarilor de la metrou, pana la suprafata. Si, sincer sa fiu...chiar nu imi place asa-zisul brad, pentru ca, in primul rand NU e brad acela. Sunt niste schele de metal pe care s-au pus niste sarme lumincate. Cat despre atmosfera din acea seara, mi-am mai lasat parerea o data