Monday, December 3, 2007

Santa LMT

A inceput luna cadourilor... si nu, nu e un cliseu pentru ca acum avem posibilitatea de a darui bucurie celor mai putin norocosi decat noi.

Spiridusii clubului LMT organizeaza pe 15 decembrie 2007 la Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretzulescu un “Bal de Caritate” pentru copiii din centrul de plasament Sfantul Nicolae din Bucuresti. Programul include un recital al corului din Kretzulescu, piese de teatru, dans oriental, recital de acordeon si orga si un super colind reinventat de noi pentru voi. Biletul de intrare este 10 Ron ( dar puteti sa aduceti si jucarii sau hainute pentru cei mici). Timp de 3 zile, vom merge la copilasi pentru a-i invata diverse lucruri sau pentru a-i ajuta la materiile scolare si cu banii stransi vom cumpara alimente, carti si orice mai este necesar.

Cand toti ne gandim la cei dragi, la impodobitul bradului si la veselia generala din familie, haide sa intindem o mana si sa oferim un zambet pentru acesti copii!

Pana la urma, 15 decembrie va fi o seara distractiva cu finalitate caritabila.. imaginati-va doar cata lumina veti aduce pe chipurile lor, cata emotie si bucurie ii va cuprinde!

No comments: