Thursday, March 20, 2008

Save 4 tomorrow

Vrei sa scrii o carte impreuna cu studentii de la Stiinte Politice? Te intereseaza mediul inconjurator si vrei sa faci ceva pentru asta? Ti-a placut filmul "The day after tomorrow"?

Students4today/Save4Tomorrow este un proiect al echipei studentilor de stiinte politice care pregatesc participarea facultatii lor la evenimentul anual Targul Educatiei, 21-23 martie 2008.

Blogul-site este si ocazia unui joc strategic (platfoma interactiva) destinat studentilor si liceenilor candidati, care sunt invitati sa participe si ei la blog ca prim pas prin care se pot prezenta deja într-o forma interactiva si pot crea o platforma de discutii cu studentii.

Va asteptam cat mai multi la banca de idei pe care o deschidem aici: niste idei care nu ne apartin noua echipei ci celor care le scriu, tot mai putin noua pe masura ce vor scrie tot mai multi iar banca de idei va deveni mai puternica: o banca a studentilor de azi Students4today care salveaza idei bune pentru ziua de maine Save4tomorrow. Have a nice tomorrow!


Intrati pe http://save4tomorrow.net

No comments: