Tuesday, June 3, 2008

Scoala de vara CNCB

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii organizeaza in perioada 30 iunie – 6 iulie 2008, la Mangalia, o scoala de vara pe problematica Anului European al Dialogului Intercultural. Aceasta scoala de vara se adreseaza tinerilor (studenti, masteranzi), tinerilor apartinand minoritatilor nationale si urmareste familiarizarea acestora cu problematica conexa a domeniului nediscriminarii, principiului egalitatii intre cetateni, apararii drepturilor omului, promovarea tolerantei si a principiului egalitatii.
Participantii la aceasta scoala de vara vor fi selectati pe baza unui eseu redactat pe tematica Anului European al Dialogului Intercultural si cea conexa a domeniului nediscriminarii.
La sfarsitul scolii de vara, cursantii vor primi diplome de participare.
Pentru toti participantii selectati, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii va suporta costurile legate de curs, cazare, masa. In ceea ce priveste transportul, organizatorii vor pune la dispozitie un autocar pe ruta Bucuresti – Mangalia si retur.
Astfel, pentru a intra in competitie, daca sunteti studenti, absolventi de facultate, masteranzi, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, sunteti rugati sa trimiteti la adresa andreea.banu@cncd.org.ro, urmatoarele documente, pana la 16 iunie 2008:


1. CV (maximum o pagina);


2. Scrisoare de intentie, in care se va preciza motivul pentru care doriti sa participati la aceasta scoala de vara, temele de interes pentru dumneavoastra, modalitatile in care veti pune in practica informatiile obtinute in urma cursului;

3. Eseul care va trebui sa contina maximum 3 pagini A4, Font Times New Roman, Font Size 14, 1.5 Space, Justify.

Pentru mai multe detalii, accesati CNCD

No comments: