Tuesday, September 30, 2008

Sss...de la studenta :)


Uite-ma ajunsa in ajunul deschiderii anului universitar. Si nu oricare an, ci primul pentru mine. Ma-ncearca un sentiment ciudat...abia astept si totusi nu astept, imi bate inima cu putere si parca as amana momentul.
Les étudiants de la première année, cycles de licence et master, sont invités à la séance d’ouverture de l’année universitaire 2008-2009.
La réunion aura lieu le 1er octobre 2008 dans le siège de la FSPUB, no. 24, rue Sfântul Ştefan, selon le programme suivant :
SCIENCES POLITIQUES – 12.00, sala DUŢU
Suna frumos,nu? :) Sunt iar boboc. Imi cresc aripile din ce in ce si va trebui sa invat sa zbor. Maine va fi imbarcarea in cursa studentiei :D


3 comments:

Anonymous said...

Deci...o sa cer drepturile de autor!plagiat!de maine,suntem oficial studente!am crescut!emotiile din prima zi de scoala...

Anonymous said...

Salutare!

Fac un apel urgent si te rog, daca se poate si iti face placere sa iei parte la aceasta campanie demarata online, sa difuzezi la tine pe blog mesajul meu pe care il gasesti in linkul de mai jos.
Te rog mult sa il preiei precizand sursa, are copy liber...

Multumesc anticipat pentru amabilitatea ta si dorinta de a ne sustine in demersul nostru. Sa speram ca vom reusi sa facem ceva bun si al naibii de util pentru comunitate.

LINK: http://cristian-birdac.weblog.ro/2008-10-01/537839/Imbecilii-Capitalei.html

Cu prietenie,
Cristian BIRDAC

http://cristian-birdac.weblog.ro

Anonymous said...

ce mica era soricica!