Wednesday, March 4, 2009

PR&Ad Fair – cel mai specializat targ de joburi si internshipuri pentru studenti



13-14 martie … doua zile mari pentru studentii care viseaza sa lucreze in PR sau publicitate. Pe 13-14 martie are loc primul targ de PR si Advertising din Romania, un targ cu joburi foarte tari si internship-uri si mai si.

La Palatul Sutu (Muzeul Municipiului BucurestI), va asteapta 20 de agentii dintre cele mai cunoscute care va vor raspunde la toate intrebarile legate de angajarea in aceste doua domenii fascinante. Si daca vreti si mai multe detalii sau aveti intrebari picante v-am pregatit trei sesiuni de Q&A, 2 intitulate , ,,Let’s be … FAIR about PR!” si ca de –a treia ,,Let’s be … FAIR about advertising!”. Speakerii sunt evident, oameni din agentii doritori nu numai sa va lamureasca dar sa si afle cam care sunt asteptarile voastre de la o agentie de profil.

Si pentru studentii cei mai pragmatici, care vor sa invete din experientele altora, avem pregatit si un workshop ,,Despre practica si practica”cu Friends Advertising.

Comunicare.ro ne ofera carti sa va premiem, Blogway ne dau peste 20 de carduri cu ajutorul carora va veti putea crea cele mai appreciate bloguri. Concursuri, premii, tombole … un eveniment complet, un must see.

Pe scurt …13-14 martie, Palatul Sutu, www.befair.ro

Be FAIR!

No comments: