Saturday, November 29, 2008

MomenTTum

Acum e momentul tau...momentul tinerilor...momentul sa crestem! Si daca si tu vrei sa raspunzi provocarii, intra pe http://asociatiamomenttum.wordpress.com/

Conceptul de dezvoltare personala este urias ca si continut si posibilitati de abordare. Noi ne propunem sa lucram cu el la modul practic, pentru ca suntem convinsi ca dezvoltarea personala vine mai ales din “a face tu” decat din “a vedea la altii”.

Asadar, uite cum este structurat acest blog: exista trei categorii (vezi in dreapta paginii) pe care le-am gandit ca pe o serie de provocari (da, te provocam sa te pui pe primul plan!) si fiecare este construita dupa cum urmeaza:

  • Exercitii. Noi o sa postam aici exercitii, iar tu, daca vrei, le faci, si apoi, tot daca vrei, ne spui cum a fost si ce ai castigat din asta.
  • Atelier de creativitate. Prin acest ‘atelier’, iti propunem urmatorul joc: in fiecare dimineata vei gasi in aceasta categorie o provocare creativa, care sa iti faca ziua putin mai altfel decat fiecare alta zi, sa alunge un pic din rutina. Te bagi?
  • Inspirational. Aici vei gasi lucruri pe care le-au spus sau le-au facut alti oameni si care sunt interesante. Poti sa te gandesti cum sa le integrezi in viata ta pe cele care iti plac foarte mult. Enjoy!

No comments: