Thursday, May 28, 2009

Festivalul International de Arta a Circului

Cand eram mica, ma temeam de clovni. Se ascundeau prea multe sub fata aia pudrata cu alb, sub ghemotocul de par roscat si cret, sub glasul acela de hiena.
Acum vreo trei saptamani am fost la circ, dupa muuult timp - la De'ale Bibicilor lui Caragiale. Placut surprinsa de acrobatii, de ideea unui triplu spectacol, de cat de bine au redat atmosfera caragialiana. Si acum aflu ca a inceput Festivalul International de Arta a Circului. Vor fi o parada, o gala la Globus dar si circuri mobile amplasate in Piata Unirii, Parcul Titan si Parcul Moghioros.
Uitati si-o mostra de program :)
Circul „Berousek“ - Parcul Titan


Circul „Berousek“ este cel mai mare din Cehia si este recunoscut pentru stilul inovator, aliniat cu tendintele artistice europene. In programul de la Bucuresti, „Berousek“ prezinta unul dintre numerele care l-a facut celebru in intreaga lume: dresura de ursi. Spectacolul va reuni si jonglerii cu rachete de tenis, cu mingi de baschet, numere de balet aerian sau acrobatii pe franghii verticale, precum si dresuri de elefanti, zebre, cai arabi, andaluzi si lipitani, ponei si camile.

Ne vedem la circ ?

1 comment:

nane said...

Daca sunt ponei, trebuie sa mearga si Nane!